Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 66g145kcal11.5g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g44g11kcal0.6g1.8g0.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g66g49kcal3.6g7.9g0.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g4.4g3.3kcal0.3g0.4g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 6.6g15kcal0.3g1.2g0.9g0.4g
Makaroni, keitetty, suolaa 55g53kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Voi, normaalisuolainen (Valio)2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g14g20kcal1.8g0g1.5g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton55g14kcal1.8g1.7g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana653g669kcal43.6g49.6g32g2.6g
Valittu annoskoko327g334kcal21.8g24.8g16g1.3g
Annoskoko puolitettuna163g167kcal10.9g12.4g8g0.7g
Arvot/100g100g102kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965