Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 219g166kcal4.1g33.7g0.4g2.2g
Ruokakerma, Pirkka 10%88g105kcal2.5g3.9g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana653g560kcal14.2g78.2g18.2g5.4g
Valittu annoskoko326g280kcal7.1g39.1g9.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna163g140kcal3.6g19.6g4.6g1.4g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456