Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g2498g849kcal5g177.4g7.5g45g
Voi, normaalisuolainen (Valio)250g1799kcal2g2g199.8g0g
Sokeri 212g862kcal0g212.1g0g0g
Kaurahiutale 300g1122kcal43.5g170.9g21.9g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6520g9263kcal101g1124.8g458.4g150g
Valittu annoskoko3260g4632kcal50.5g562.4g229.2g75g
Annoskoko puolitettuna1630g2316kcal25.3g281.2g114.6g37.5g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.3g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408