Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 1600g621kcal7g108.8g8g41.6g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g20g11kcal1.2g0.6g0.4g20g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g400g2400kcal96g26.4g216g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl360g3240kcal0g0g360g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6520g15055kcal428.4g276.8g1349.2g123.2g
Valittu annoskoko3260g7527kcal214.2g138.4g674.6g61.6g
Annoskoko puolitettuna1630g3764kcal107.1g69.2g337.3g30.8g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794