Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 47g418kcal0g0g47.3g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1401g350kcal14g77g0g19.6g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 53g57kcal4.1g8.6g0.3g1.1g
Basilika, kuivattu 5.3g13kcal0.8g1.1g0.2g2.1g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 700g1173kcal194.3g0.1g43.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6524g4241kcal436.8g211.2g184.2g60.4g
Valittu annoskoko3262g2121kcal218.4g105.6g92.1g30.2g
Annoskoko puolitettuna1631g1060kcal109.2g52.8g46.1g15.1g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802