Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka1118g3410kcal108.5g682.1g22.4g167.7g
Puolukka 1065g413kcal4.7g72.4g5.3g27.7g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1065g807kcal19.9g164.2g2.1g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g9261kcal266.2g1837.4g59.6g412g
Valittu annoskoko3264g4631kcal133.1g918.7g29.8g206g
Annoskoko puolitettuna1632g2315kcal66.6g459.4g14.9g103g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480