Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1501g420kcal9g89.3g3g37.5g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g15g36kcal0.8g6.3g0.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)150g128kcal1.5g5.3g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g1229kcal26g212.4g29g78.2g
Valittu annoskoko3264g615kcal13g106.2g14.5g39.1g
Annoskoko puolitettuna1632g307kcal6.5g53.1g7.3g19.6g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.3g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117864