Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 234g864kcal43.2g25.7g50.7g71g
Sokeri 1820g7387kcal0g1818g0g0g
Siirappi 156g469kcal0.2g115.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 779g2570kcal15.6g23.4g272.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 218g1548kcal1.6g0.9g174.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g58g234kcal0g57.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g26144kcal121.2g4082.4g995.2g142g
Valittu annoskoko3264g13072kcal60.6g2041.2g497.6g71g
Annoskoko puolitettuna1632g6536kcal30.3g1020.6g248.8g35.5g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297