Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)952g762kcal32.4g114.3g19g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 952g434kcal28.6g45.7g14.3g0g
Kananmuna kuoreton 628g896kcal78.6g1.9g64.4g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala571g1828kcal85.7g337.1g14.9g57.1g
Ruokasuola jodioitu 27g0.7kcal0.2g0g0g0g
Leivinjauhe 19g34kcal1g7.2g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g114g846kcal0g0g93.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g9600kcal453g1012.4g412.6g114.4g
Valittu annoskoko3264g4800kcal226.5g506.2g206.3g57.2g
Annoskoko puolitettuna1632g2400kcal113.3g253.1g103.2g28.6g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979