Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2003g1621kcal31.4g337g1g60.1g
Sipuli (kuorittu)220g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl401g340kcal5.6g17.6g28g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g4075kcal81.4g736.8g59g127.6g
Valittu annoskoko3264g2038kcal40.7g368.4g29.5g63.8g
Annoskoko puolitettuna1632g1019kcal20.4g184.2g14.8g31.9g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920