Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g3060g1193kcal18.4g299.9g3.1g55.1g
Vesi, vesijohtovesi 204g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g2387kcal36.8g599.8g6.2g110.2g
Valittu annoskoko3264g1193kcal18.4g299.9g3.1g55.1g
Annoskoko puolitettuna1632g597kcal9.2g150g1.6g27.6g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337224