Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1803g434kcal32.6g39.7g5.4g41.5g
Vehnäjauho puolikarkea 72g248kcal7.4g50.5g0.9g2.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1202g397kcal39.7g58.9g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g120g337kcal22.8g0g26.4g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g439kcal0.6g0.6g48.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g3707kcal206.2g299.4g161.6g88g
Valittu annoskoko3264g1854kcal103.1g149.7g80.8g44g
Annoskoko puolitettuna1632g927kcal51.6g74.9g40.4g22g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204