Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 879g2001kcal167.1g0g149.5g0g
Tomaattimurska 2132g627kcal11.9g113g4.3g40.5g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g27g179kcal0.1g0.1g19.7g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g213g597kcal40.5g0g46.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g6913kcal439.2g252.8g440.8g81g
Valittu annoskoko3264g3457kcal219.6g126.4g220.4g40.5g
Annoskoko puolitettuna1632g1728kcal109.8g63.2g110.2g20.3g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425