Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 758g248kcal4.7g42.1g1.5g19.3g
Sokeri 434g1762kcal0g433.5g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g306g1070kcal5.2g272g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 660g829kcal72.6g1.7g59.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 611g2097kcal62.3g427.9g7.3g21.4g
Grahamjauho 122g401kcal12.9g74.2g2.7g12.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g31g122kcal0g30.3g0g0g
Leivinjauhe 24g43kcal1.3g9.2g0g0.1g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g73g242kcal5.9g44.7g1.4g13.9g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 245g1730kcal0g0g195.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g17086kcal329.8g2671.2g536g133.6g
Valittu annoskoko3264g8543kcal164.9g1335.6g268g66.8g
Annoskoko puolitettuna1632g4271kcal82.5g667.8g134g33.4g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604