Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino450g1530kcal103.5g238.5g16.6g27g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g45g51kcal0.3g10.4g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl450g171kcal4.5g40.5g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Rypsiöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Basilika, tuore 30g8.1kcal0.9g0.3g0.2g0.5g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g375g919kcal67.5g2.2g71.2g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g750g150kcal4.5g24.7g2.2g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1050g137kcal11.8g10.3g2.1g12.6g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g7552kcal388.8g683.6g352.8g81g
Valittu annoskoko3264g3776kcal194.4g341.8g176.4g40.5g
Annoskoko puolitettuna1632g1888kcal97.2g170.9g88.2g20.3g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565