Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 161g202kcal17.7g0.4g14.5g0g
Leivinjauhe 13g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Punaherukka 268g152kcal3.9g20.1g1.1g13.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%536g321kcal17.1g38g10.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 161g202kcal17.7g0.4g14.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.6g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 335g1798kcal3g2.3g200.8g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g991g832kcal10.9g181.3g4g17.8g
Fariinisokeri187g761kcal0g187.2g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl80g464kcal16.9g4.3g40.6g9.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)522g1671kcal72.1g302.8g16.7g65.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g12937kcal320g1505g605.8g211.8g
Valittu annoskoko3264g6469kcal160g752.5g302.9g105.9g
Annoskoko puolitettuna1632g3234kcal80g376.3g151.5g53g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218