Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte79g39kcal0.4g8.8g0.1g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton6.9g1.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)60g39kcal1.9g2.9g2.1g0g
Leivinjauhe1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl63g233kcal7.6g46.7g1.3g2.2g
Kananmuna kuoreton31g44kcal3.7g0g3.1g0g
Sokeri39g160kcal0g39.3g0g0g
Oivariini vähärasvainen45g249kcal0.5g0.5g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g1546kcal28.4g200.4g67.6g6g
Valittu annoskoko327g773kcal14.2g100.2g33.8g3g
Annoskoko puolitettuna164g387kcal7.1g50.1g16.9g1.5g
Arvot/100g100g237kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983