Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 55g25kcal0.1g5.2g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.5g3.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g45g49kcal10.8g0.5g0.5g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g15g17kcal0.5g1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g240kcal23.8g15.8g8.6g2.8g
Valittu annoskoko327g120kcal11.9g7.9g4.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna164g60kcal6g4g2.2g0.7g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113342