Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.65g227kcal8.6g44.1g1.6g2.5g
Kevytmaito (Valio)200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g930kcal43.8g107.8g35.4g5g
Valittu annoskoko327g465kcal21.9g53.9g17.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna164g232kcal11g27g8.9g1.3g
Arvot/100g100g142kcal6.7g16.5g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118000