Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 150g42kcal1.8g6.1g0.3g3.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.4g0g0.6g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g94g122kcal19.7g0g3.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g19g5.6kcal0.2g0.7g0.1g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g378kcal45g21g8.6g8.8g
Valittu annoskoko327g189kcal22.5g10.5g4.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna164g95kcal11.3g5.3g2.2g2.2g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589