Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy1.8g15kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho sunnuntai8.8g31kcal1.1g6.2g0.2g0.3g
Oltermanni 17%18g47kcal5.3g0g3g0g
Kevytmaito hyla (Valio)88g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Purjosipuli 11g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Tomaatti 110g25kcal0.6g3.8g0.3g1.5g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl1.8g6.1kcal0.1g0.3g0.5g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g35g118kcal2.8g24.9g0.8g1.6g
Sipuli 19g5.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Herkkusieni, tuore Pirkka35g8.8kcal0.9g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g600kcal28g83.4g16g7.8g
Valittu annoskoko327g300kcal14g41.7g8g3.9g
Annoskoko puolitettuna164g150kcal7g20.9g4g2g
Arvot/100g100g92kcal4.3g12.7g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73620