Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 101g122kcal21.4g0g4g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g197g69kcal3.5g12.6g0.4g6.3g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Osterikastike, Blue Dragon6.6g7.9kcal0.2g1.8g0g0g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g556kcal51.8g31.8g24.6g12.6g
Valittu annoskoko327g278kcal25.9g15.9g12.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna164g139kcal13g8g6.2g3.2g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.9g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359