Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti127g139kcal27.9g0.1g3.8g0g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Paprikajauhe 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 6.3g4.8kcal0.3g0.8g0g0.1g
Persilja 14g3.8kcal0.2g0.2g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g443kcal59.6g13.8g16.8g7.6g
Valittu annoskoko327g221kcal29.8g6.9g8.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna164g111kcal14.9g3.5g4.2g1.9g
Arvot/100g100g68kcal9.1g2.1g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132840