Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g50g300kcal10.5g3.3g27g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl125g425kcal2.5g3.8g43.8g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g2028kcal60.6g16.2g190.2g0g
Valittu annoskoko328g1014kcal30.3g8.1g95.1g0g
Annoskoko puolitettuna164g507kcal15.2g4.1g47.6g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903