Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g58g55kcal4g8.6g0.6g4.6g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g58g58kcal4.6g8.6g0.5g4.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.8g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.5g2.3kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Ruokakerma ingman 5%50g43kcal1.8g3g2.5g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g348kcal22.6g44.8g8.8g19.2g
Valittu annoskoko328g174kcal11.3g22.4g4.4g9.6g
Annoskoko puolitettuna164g87kcal5.7g11.2g2.2g4.8g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116295