Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Naudanliha keskiarvo 125g191kcal24.1g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Hapankaali (Rasilainen)63g11kcal1.1g1.1g0.2g1.3g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Smetana3.8g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g555kcal53.8g28g25.2g6.4g
Valittu annoskoko328g278kcal26.9g14g12.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna164g139kcal13.5g7g6.3g1.6g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032