Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha188g311kcal35.6g0g18.8g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 63g83kcal1.6g2g7.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka9g7.7kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Kaurahiutale 13g47kcal1.8g7.1g0.9g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g976kcal84.4g26.2g58.8g4.4g
Valittu annoskoko328g488kcal42.2g13.1g29.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna164g244kcal21.1g6.6g14.7g1.1g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897