Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu125g275kcal10.6g8.1g22.5g1.8g
Ketsuppi, Felix9g8.4kcal0.1g2g0g0g
Sinappi 9g12kcal0.4g1.3g0.6g0.2g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka43g24kcal0.2g6g0g0.5g
Ruokakerma 5%, Valio78g51kcal1.2g3.3g3.9g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)63g163kcal16.3g0.9g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g1068kcal57.6g43.2g75.2g5g
Valittu annoskoko328g534kcal28.8g21.6g37.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna164g267kcal14.4g10.8g18.8g1.3g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493