Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 156g108kcal7.9g14.6g0.6g4.8g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Cashewpähkinä 19g108kcal3.7g3.5g8.7g0.7g
Mineraalisuola keskiarvo 1.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g1.3g4.9kcal0.6g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g561kcal24.8g39g31.4g11.6g
Valittu annoskoko328g281kcal12.4g19.5g15.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna164g140kcal6.2g9.8g7.9g2.9g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390928