Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 451g956kcal44.7g4.1g85.6g0.1g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g676g385kcal9.5g83.8g1.4g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 270g80kcal5.1g9.4g0.7g6.6g
Vesi, vesijohtovesi 1803g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix45g23kcal0.7g4.5g0.2g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g14g16kcal0.3g0.8g1.2g0.2g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Ruohosipuli 9g2kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g2975kcal122.8g212.6g179g19g
Valittu annoskoko3276g1488kcal61.4g106.3g89.5g9.5g
Annoskoko puolitettuna1638g744kcal30.7g53.2g44.8g4.8g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845