Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1049g189kcal5.9g26.2g4.2g7.3g
Herkkusieni säilyke 350g59kcal7.3g0.7g1g8.4g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.70g245kcal9.3g47.5g1.7g2.7g
Vesi1049g0kcal0g0g0g0g
Timjami 7g20kcal0.6g1.9g0.5g2.6g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi35g115kcal1.6g5.2g9.8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 524g1562kcal97.3g13.1g125.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g4784kcal248.6g206g321.8g48g
Valittu annoskoko3276g2392kcal124.3g103g160.9g24g
Annoskoko puolitettuna1638g1196kcal62.2g51.5g80.5g12g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038