Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1799g1138kcal54g86.4g63g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g234g748kcal25.7g149.7g5.1g25.7g
Vehnäjauho, sunnuntai468g1637kcal56.1g332.1g9.8g14g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Voi 180g1305kcal2.1g0.7g146.3g0g
Rypsiöljy 162g1432kcal0g0g161.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 423g531kcal46.5g1.1g38.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g13582kcal368.8g1140g848.4g79.4g
Valittu annoskoko3276g6791kcal184.4g570g424.2g39.7g
Annoskoko puolitettuna1638g3396kcal92.2g285g212.1g19.9g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197