Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty1612g4674kcal354.6g725.3g25.8g0g
Oliiviöljy 142g1255kcal0g0g141.9g0g
Sipuli (kuorittu)245g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Inkivääri, tuore, silputtu88g70kcal1.6g15.6g0.7g1.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen876g175kcal5.3g33.3g2.6g12.3g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g28g98kcal0.5g24.9g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 210g417kcal2.9g3.8g42g9.2g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g1.8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 7g23kcal1g1.3g0.9g2.6g
Kaneli, jauhettu, annos 2g7g18kcal0.2g5.6g0.2g3.8g
Persilja 18g4.8kcal0.2g0.2g0g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g13693kcal745.6g1657.4g429.8g72.4g
Valittu annoskoko3276g6846kcal372.8g828.7g214.9g36.2g
Annoskoko puolitettuna1638g3423kcal186.4g414.4g107.5g18.1g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903