Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g376g413kcal11.3g12g37.6g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g586g322kcal10g38.7g14.1g7g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g421g1262kcal35.8g227.2g18.9g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka1202g2020kcal240.4g0g120.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g30g51kcal1.7g4.8g2.8g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g30g3.9kcal0g0.9g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio180g523kcal46.9g0g37.9g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%451g1285kcal139.8g0g76.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g11761kcal971.8g567.2g616.2g14g
Valittu annoskoko3276g5881kcal485.9g283.6g308.1g7g
Annoskoko puolitettuna1638g2940kcal243g141.8g154.1g3.5g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310364