Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)127g177kcal14.1g0.5g13.2g0g
Sokeri 45g183kcal0g44.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g143kcal0g0g15.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g118kcal3.5g24.1g0.4g1.2g
Leivinjauhe 3.2g5.6kcal0.2g1.2g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g3.2g12kcal0g3.1g0g0g
Raparperi 53g18kcal0.4g2.9g0.1g0.7g
Mansikka 36g17kcal0.2g3g0.1g0.7g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana656g1345kcal36.8g159.4g59.4g5.2g
Valittu annoskoko328g672kcal18.4g79.7g29.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna164g336kcal9.2g39.9g14.9g1.3g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692