Kanakeitto

Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 4.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi213g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell38g41kcal8.6g0g0.8g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 2.7g8.9kcal0.2g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana656g236kcal20g15.4g10g1.8g
Valittu annoskoko328g118kcal10g7.7g5g0.9g
Annoskoko puolitettuna164g59kcal5g3.9g2.5g0.5g
Arvot/100g100g36kcal3g2.3g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132094