Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g84g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu2.5g2kcal0g0.4g0g0.1g
Lehtiselleri 6.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%17g27kcal0.5g0.5g2.5g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl8.3g6.3kcal0.3g0.7g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana656g216kcal4g21.4g12.6g5.6g
Valittu annoskoko328g108kcal2g10.7g6.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna164g54kcal1g5.4g3.2g1.4g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.3g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153944