Tulinen kanakeitto

Flunssantappaja nro 1. :)

1. Kuori kaikki vihannekset ja paloittele sopivan pieniksi
2. Laita kattilaan vesi ja vihannekset kiehumaan ja lisää kanaliemikuutio
3. Lisää paloiteltu chili, raastettu inkivääri ja valkosipuli, sekä soijakastike oman maun mukaan
4. Paista suikaloitu broileri voissa ja öljyssä kunnes kunnolla ruskea paistopinta
5. Lisää broilerit ja kerma kattilaan
6. Anna kiehua vielä 20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Inezi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Nauris 45g12kcal0.4g1.9g0.1g0.9g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Fenkoli, annos 100g31g10kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu4.8g3.8kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.1g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Rypsiöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)3g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%33g36kcal0.9g0.9g3.3g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)71g80kcal16.4g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana656g360kcal38.4g18g14.4g5.6g
Valittu annoskoko328g180kcal19.2g9g7.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna164g90kcal9.6g4.5g3.6g1.4g
Arvot/100g100g55kcal5.9g2.7g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205266