Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g80g304kcal4.3g25.6g20g1.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen80g111kcal15.2g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka24g6kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g40g68kcal3.1g2.1g5.2g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl20g68kcal0.4g0.6g7g0g
Tomaatti 16g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g30g81kcal9.9g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana656g1352kcal72g61.6g89.2g6.8g
Valittu annoskoko328g676kcal36g30.8g44.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna164g338kcal18g15.4g22.3g1.7g
Arvot/100g100g206kcal11g9.4g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671