Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen150g195kcal25.5g3g12.3g0.1g
Auringonkukkaöljy (100g)3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Amerikan Pekoni filee, HK67g108kcal14.2g0.2g60.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)56g48kcal0.6g2g3.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g51g31kcal0.2g7.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g829kcal81g25.8g161.4g1.6g
Valittu annoskoko328g414kcal40.5g12.9g80.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna164g207kcal20.3g6.5g40.4g0.4g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672