Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g150g255kcal28.5g0g15g0g
Kesäkurpitsa, tuore45g7.7kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g94g24kcal1.4g4.2g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl17g57kcal0.3g0.5g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g700kcal61.2g14.2g42.8g1.8g
Valittu annoskoko329g350kcal30.6g7.1g21.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna164g175kcal15.3g3.6g10.7g0.5g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822