Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt225g104kcal7.2g10.8g3.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g23g135kcal4.7g1.5g12.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g6.7g0.7kcal0.1g0g0g5.7g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g818kcal39.6g25g62g11.4g
Valittu annoskoko329g409kcal19.8g12.5g31g5.7g
Annoskoko puolitettuna164g205kcal9.9g6.3g15.5g2.9g
Arvot/100g100g125kcal6g3.8g9.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070