Mustikkapiirakka by Tuula

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdista munavaahtoon.

Lisää sulatettu voi. Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

(100 g voita, 1 dl sokeria, 1 muna, 1 dl vehnäjauhoja, 1 dl perunajauhoja, 1tl leivinjauhetta. 3-4 dl mustikoita).

Kaada lopuksi kermaviiliseos (kermaviili, 1 dl sokeria, 1 rkl vaniliinisokeri, 1 kananmuna).

Paista n. tunti 175 astetta keskitasolla

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.5g0g
Sokeri 76g310kcal0g76.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.2g0.1g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.4g0.4g1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 27g90kcal0g22g0g0.4g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.4g22kcal0g5.3g0g0g
Mustikka metsä- 94g42kcal0.5g6g0.6g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g1926kcal20.6g262g85.2g9g
Valittu annoskoko329g963kcal10.3g131g42.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna164g481kcal5.2g65.5g21.3g2.3g
Arvot/100g100g293kcal3.1g39.9g13g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303638