Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 112g43kcal1.1g7.7g0.2g2.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu5.6g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Piparjuuriraaste Felix1.9g5.2kcal0.1g0.3g0.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g5.6g1.1kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10.1g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 5.6g16kcal0.1g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g374kcal5.2g27.2g25.8g8.6g
Valittu annoskoko328g187kcal2.6g13.6g12.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna164g94kcal1.3g6.8g6.5g2.2g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g3.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284