Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali103g22kcal1.2g3.5g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.9g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.5g4.3kcal0.1g0.3g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g99g266kcal16.7g0g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g911kcal45.6g11.4g75.2g5.2g
Valittu annoskoko328g455kcal22.8g5.7g37.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna164g228kcal11.4g2.9g18.8g1.3g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459