Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali113g24kcal1.3g3.8g0.2g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 100g228kcal19g0g17g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g534kcal41.8g13.2g34.6g6.8g
Valittu annoskoko329g267kcal20.9g6.6g17.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna164g134kcal10.5g3.3g8.7g1.7g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704