Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Naudan Sisäpaisti156g172kcal34.3g0.2g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Chili paprika punainen14g5.6kcal0.3g1.3g0g0g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.6g5kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g125g45kcal2.2g8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g536kcal74.6g25.2g16.8g2g
Valittu annoskoko329g268kcal37.3g12.6g8.4g1g
Annoskoko puolitettuna164g134kcal18.7g6.3g4.2g0.5g
Arvot/100g100g82kcal11.3g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313729