Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 63g70kcal13.2g0g1.9g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 88g37kcal8.6g0.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g298kcal47g16.2g5g5.4g
Valittu annoskoko329g149kcal23.5g8.1g2.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna164g75kcal11.8g4.1g1.3g1.4g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.5g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361