Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 871g4623kcal2.6g4.4g522.6g0g
Sokeri 846g3434kcal0g845.3g0g0g
Kananmuna kuoreton846g1210kcal101.5g0g84.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 348g1167kcal0.2g284.3g0.2g4.9g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g249g1543kcal53.5g30.6g137.6g17.9g
Sokeri 120g485kcal0g119.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6560g24923kcal315.6g2567.8g1490g45.6g
Valittu annoskoko3280g12462kcal157.8g1283.9g745g22.8g
Annoskoko puolitettuna1640g6231kcal78.9g642g372.5g11.4g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563