Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1600g1145kcal29.1g230.9g3.2g17.1g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g960g1046kcal230.4g1g9.6g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml400g600kcal8g10g60g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g320g272kcal4.5g14.1g22.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6560g6127kcal544g512g190.4g36.2g
Valittu annoskoko3280g3063kcal272g256g95.2g18.1g
Annoskoko puolitettuna1640g1532kcal136g128g47.6g9.1g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046